Όροι χρήσης ιστοσελίδας

 

  • Η παρούσα ιστοσελίδα μας απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου και έχει αποκλειστικά ενημερωτικό σκοπό, ως προς το ιστορικό του γραφείου μας, τους τομείς ειδίκευσης, τους συνεργάτες και τις υπηρεσίες που παρέχουμε και την ενημέρωση για διάφορα νομικά νέα και ζητήματα, χωρίς να δεσμεύει ή να δημιουργεί οποιαδήποτε υποχρέωση ανάμεσα σε εμάς και τον εκάστοτε χρήστη του διαδικτύου που επισκέπτεται την ιστοσελίδα μας.
  • Το γραφείο μας προσφέρει τις υπηρεσίες του μόνο στην έδρα του επί της οδού Ρώμα 5 Κολωνάκι, Αθήνα. Η οποιαδήποτε αναφορά στην ιστοσελίδα μας σε οποιοδήποτε θέμα, σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ούτε μπορεί να αποτελέσει νομική συμβουλή ή παροχή νομικής υπηρεσίας οποιασδήποτε μορφής.
  • Οι χρήστες του διαδικτύου που επισκέπτονται την παρούσα ιστοσελίδα μας, αναγνωρίζουν και αποδέχονται ότι η παροχή νομικών υπηρεσιών ή συμβουλών από το δικηγορικό μας γραφείο και από οποιονδήποτε συνεργάτη μας μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν επίσκεψής τους με ραντεβού στην έδρα του γραφείου μας, όπου θα μας εκθέσουν το θέμα που τους απασχολεί, καταθέτοντας τα σχετικά έγγραφα. Στο γραφείο μας θα γίνει εκτίμηση της υποθέσεώς τους και των δυνατοτήτων επίλυσης αυτής, καθώς και ρητή συμφωνία των μερών για ανάληψη του χειρισμού της συγκεκριμένης υπόθεσης.
  • Το γραφείο μας, μέσω της ιστοσελίδας του μπορεί να ζητήσει από τους χρήστες που την επισκέπτονται να δηλώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία και πληροφορίες, προκειμένου να επικοινωνήσουμε ηλεκτρονικά μαζί τους.
  • Συλλέγουμε τις πληροφορίες αυτές για να ανταποκριθούμε στην επικοινωνία και τις υπηρεσίες που ζητούν οι χρήστες. Σε κάθε περίπτωση οι χρήστες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας αναγνωρίζουν ότι απόκειται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια του γραφείου μας να αποφασίσει εάν θα έλθει ή όχι σε επικοινωνία μαζί τους. Η επικοινωνία αυτού του είδους δεν δημιουργεί οποιαδήποτε σχέση πελατειακή, συμβουλευτική, εμπιστευτική ή επαγγελματική μεταξύ του δικηγορικού γραφείου και του χρήστη.
  • Το γραφείο μας προβαίνει στη χρήση αυτών των στοιχείων μόνο για δικούς του σκοπούς, χωρίς να τα μοιράζεται με τρίτους. Έχουμε δε λάβει όλα τα απαραίτητα και συνήθη τεχνικά μέσα, προκειμένου να εμποδίσουμε εισβολή στα αρχεία μας μη εξουσιοδοτημένων χρηστών.
  • Δεν ευθυνόμαστε για τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών στοιχείων στις άλλες ιστοσελίδες που περιλαμβάνονται ή προτείνονται στην ιστοσελίδα μας. Η επιλογή αυτών τους οδηγεί σε απ’ ευθείας σύνδεση μαζί τους και στο κλείσιμο της τρέχουσας ιστοσελίδας. 

Λάβετε εγγράφως τη γνώμη μας

Μελέτη δικογραφίας


Νομική Επικαιρότητα - Ειδήσεις

2019-05-21 13:23

Έλεγχος τίτλων & παράσταση σε συμβόλαιο

Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο τίτλων σε οιοδήποτε κτηματολογικό γραφείο και υποθηκοφυλακείο εντός του νομού Αττικής, ενώ βρισκόμαστε δίπλα σας σε όλη τη...

Διαβάστε περισσότερα

—————

2014-03-21 14:43

Αυτόφωρο

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την υπεράσπισή σας και στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας. Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε την εκπροσώπηση και υπεράσπισή...

Διαβάστε περισσότερα

—————


Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας: